Post by melerinalhost on Mar 7, 2022 20:02:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti taškus ▞▞▞
▞▞▞ Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! 2022 version ▞▞▞
Gražu, bet trūksta japoniško tarimo.
Linksma. Paprasta. Geriausia, jei jau turite šiek tiek kanji žinių ir norite smagiai praktikuotis.
Nuostabi ir smagi programėlė♥️👏
malonu
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Oktatójátékok pglh
Smagu ir naudojama daug šriftų, kad susipažintų su skirtingais rašymo stiliais. Šiek tiek išmokau iš šios programos.
Tinka peržiūrai, bet ne, jei norite pradėti kanji
뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 Fritidsspill whqf
Tikrai gerai, jei norite greitai išmokti kanji simbolius, bet ne potėpio techniką – labai rekomenduoju
Man patinka ši programa
Tai juokingiausias būdas išmokti kanji.
Gera praktika. puiki papildoma informacija apie kanji. Rekomenduojamas!
Programa yra gera, bet iš tikrųjų negirdi japoniško žodžių tarimo.
Valio!
Linksma
Kai gavau neteisingą atsakymą, negaliu pereiti prie kito klausimo ir turiu pradėti iš naujo. Taigi, koks yra žaidimo gyvenimo taškas, jei negalite padaryti jokios klaidos.
Linksma ir įtraukianti
Tinka atsitiktiniam japonų mokymui. Naudoju jį kelionėse į darbą ir atgal.
nemoko jus kanji, o linksmo „flash“ kortelės mokymosi stiliaus
Aš visada nusiteikęs žaisti daugiau lygių šiame žaidime.
Puikus žaidimas mokytis kanji. Jis pagrįstas lygiu, todėl patinka
Kaip tik tai, ko man reikėjo – žemo klavišo kanji testavimo žaidimas, tinkantis mano studijoms. Aš taip pat išmokau keletą. Man patinka, kad kartais kanji yra šriftas, o kartais tarsi parašytas ranka, todėl geriau atpažinsite juos įvairiais formatais. Labai džiaugiuosi šia programa. Šauniai padirbėta!
Tai gera programa, skirta praktikuoti japonų kanji pradedantiesiems. Taip pat geras žodynas. Jis išlieka įdomus, nes neapkrauna jūsų skaitymo, o pateikia praktinių pavyzdžių.
Būtų naudingiau, jei kanji taip pat būtų rašoma furigana, laikas po atsakymo kanji buvo ilgesnis, o kai atsakymas neteisingas, patarimas prisiminti. Paraiška nėra skirta pradedantiesiems
nuostabi
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Maarifləndirici nzc
labai tinka mokytis
Paprasta ir lengva naudoti, puikiai tinka praktikuojant kanji. Nelabai daug, bet jei norite tik kanji, tai puikus būdas praktikuotis.
Gera žaisti studijoms.
Man tai patinka, todėl smagiai mokausi kanji
Labai patinka šis žaidimas
puikiai tinka peržiūrai
Kaip aš turėčiau išmokti, jei jis automatiškai man pasakys, kuris yra kuris. Noriu sužinoti, ar galite įdėti praktinę skaidrę, tada atlikti viktoriną, kad patikrintumėte, ką išmokote.
Šis žaidimas puikiai tinka norint išplėsti savo žodyną ir įsiminti naujus kanji bei jų reikšmes. Vienintelis mano skundas yra tai, kad trūksta žodžių banko ar žodžių, kuriuos įtraukėte, sąrašo ir analizės, kaip gerai juos prisimenate, panašiai kaip wanikani. Dėkojame, kad sukūrėte šią programą!Redaguoti: Viena geriausių šios programos savybių yra kanji rodymas skirtingais šriftais – tai labai svarbu mokantis ir su tuo, su kuo susidursite skaitydami.
👳
Spėkite, ši programa vis dar kuriama. Tik keli kanji, ne visa informacija ir nėra galimybės pradėti nuo aukštesnio lygio. Kitaip elegantiška ir originali programa su daugybe šriftų. Tęsk gerą darbą!
Puikus iššūkis. Vis dėlto rašysena tampa gana sunkiai įskaitoma. Leiskite mums pasirinkti, kuriuos šriftus išbandyti.
Sužinosite spėliodami, ką reiškia kanji jo vertimas į anglų kalbą, kuris yra neveiksmingiausias būdas išmokti kanji. Ši programa yra laiko švaistymas.
Lengva naudoti ir gražiai sukonfigūruoti. Naudojasi mano pasirinktu mokymosi būdu, kuris yra bandymas ir klaida, kai tik jums pateikiama visiškai nauja informacija. Skirtingi rašysenos stiliai yra naudingi, užuot rodę spausdintus simbolius, tokiu būdu lengviau atpažinti kanji įvairiose rašytinėse ištraukose. Patinka nustatytas lygis, gražus ir paprastas su tinkamo dydžio naujos informacijos dalimis. Tikrai rekomenduočiau, jei kovojate su kanji kaip aš.
naudinga, bet norėčiau, kad suteiktų visas reikšmes arba 3 ar 2 geriausius, o ne vieną