Post by melerinalhost on Mar 7, 2022 20:08:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Cadet Defender Invaders ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Cadet Defender Invaders IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодовете увеличават ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Space Cadet Defender Invaders 2022 version ▞▞▞
Стигнах до края и го победих. Каза ми да изтегля 2-ра, но струва 2$, ще изчакам малко
Толкова е забавно и пристрастяващо. Обичам го!
Страхотна игра. Не мога да повярвам, че е безплатно.
Бъгове в играта и спира да изпраща извънземни да убиват... остана без какво да правя. Не можете да излезете или да рестартирате рунда, без да нулирате цялата игра до самото начало. Случи се два пъти...деинсталиране.
Играя го, харесва ми..
Тази игра е приятна, но ми се иска някои нива да са по-лесни.
Беше наистина забавно купено злато за увеличаване на огневата мощ и играта сякаш веднага се заби Rip OFF !!!!!!!!!!
Old school игра с нов облик. Контролите се задържат от време на време, но все пак много добър губи време
Space Cadet Defender Invaders Zręcznościowe agrr
Толкова добра игра
По-предизвикателна от старата версия и по-забавна. Изтегли го. Ще се забавлявате.
Space Cadet Defender Invaders Arkada ohkg
Space Cadet Defender Invaders Arkada ohkg
Нуждае се от контроли за докосване/наклон, а не от 2 бутона за ляво и дясно :/ но като цяло най-добрата игра за нашественици в Google play
Голямо старо време! Забавно е, не е много p2w. Моля, nerf wave 46 tho
Archery Battle 3D Sukan dir
Платих за допълнителните 50 нива и след достигане на lvl 60 и над 20 000 в медали. Играта ми беше нулирана. Бих искал възстановяване на сумата или това да се коригира.
Стрелец от старата школа с надстройки.
Това е най-добрата игра на android и щях да я запазя, ако не се повреди и не загуби целия прогрес на случаен принцип. Вече бях убил толкова много врагове, спестявайки парите си за надстройки, след което трябваше да го нулирам на случаен принцип като 3 пъти, преди да го изтрия. Навлякох моя приятел в това и тогава се случи и на него! Все пак му дадох 4, въпреки че го нулирах 3 пъти, след което го изтрих, защото е най-добрият. Прекарах дни в опити да намеря друг такъв, но няма такива
Много готина игра
Тъпотия че търсите пари
Обичам тази игра. Най-голямото оплакване, което имам, е, че ще се закачи там, където всъщност играе играта, но вашият кораб не е там и няма начин да го нулирате или да излезете само от тази вълна. Без коригиране или рестартиране, без да започнете напълно от самото начало на играта, губите всичко, целият напредък.
Фол geillllllll
Започнах да играя тази игра преди няколко дни и ми пречи да се отегчавам много добре. Има 50 вълни от първата инвазия, преди да решите да закупите допълнителна инвазия или да продължите с безкраен режим. Геймплеят е прост и удобен, единственото нещо, за което някога бях объркан, беше фактът, че умираш, когато враг успее да стигне до дълбоко. Току-що купих втората инвазия, тъй като мисля, че напълно си заслужава. Продължавай с добрата работа!
Харесвам тази игра, предизвикателна е, но все пак може да се играе.
Страхотна игра
Играта Gr8 силно препоръчваме да закупите тази игра. Можете да надстроите easy.gr8 графика, просто я купете и се забавлявайте.
Отлично
Да, те имат микротранзакции, ако сте нетърпеливи, но все пак можете да отключите всичко, без да СЕ НУЖДАЕ да купувате. Това е забавно, пристрастяващо и много предизвикателно със страхотни награди за всяка вълна.
Това са наистина добри игри, с които да убивам време!!!!!
Забавна игра. Вземете надстройките!
Много добра игра. Да се забавляваш много.
Много добра игра
Много предизвикателно. Понякога може да стане досадно, но страхотен убиец на времето.
Не мога да го оставя!!!
Много добре
Игра на космически нашественици в стар стил. Взрив от миналото и аз, и синът ми се наслаждавахме.
Играта ме пристрастява, но не спасява нивото. всеки път, когато играта започва на ново ниво. Моля да поправите това за предстоящата актуализация.
Не получих медалите си от покупката, която направих вчера... Моля, разгледайте го приоритетно....
Хареса ми :-)
Добра игра, напомня ми, че съм дете
Играта е страхотна, но похарчих пари за нея с 30 хиляди монети и след като тя вече не се отваря :/
Space Cadet Defender Invaders Zręcznościowe agrr
Супер