Post by melerinalhost on Mar 7, 2022 20:14:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jurassic Dino Water World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jurassic Dino Water World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира безкрайна издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Jurassic Dino Water World 2022 version ▞▞▞
Таблото за управление не разполага с една от scad същото. Бил съм вътре
винаги се затваря след всеки пет минути, иначе всичко е наред
Не е лошо, но можете да поставите умения за това чудовище
Това е добра игра. Не виждате твърде много игра на Dino water world като тази в днешно време.
Star Wars™ Ultimate D-O Rīki wtq
Добър е, но е трудно да се получат скъпоценни камъни.
Много хубава игра и е готина
Моля, върнете старата версия
Мразя колко различно е от ipad до мобилен телефон, тъй като повечето динозаври могат да бъдат купени с парични монети на ipad, което е добре за мен, но телефонът е скъпоценни камъни, така че не си струва
Най-лошото преживяване някога. В началото иска да се харчат пари. Що за измама е това. Не можем да развием нашите дарители, без да харчим пари. Много разочароваща игра. Никога повече няма да играя.
Jurassic Dino Water World Aventură hvl
Тази игра е страхотна, трябва да я играете, ние можем да се борим да развиваме и вашите морски чудовища и да се размножаваме ❤
Харесвам тази игра, но не мога да натискам навиците и става досадна, моля, поправете това
Това е забавно и също е скучно 💩💩💩💩💩🙊🙉🙈 ха-ха 😂😂
Взе всичките ми монети и сега имам -coins
Много добре
Проблем с графиката😅😅
Това е страхотна игра. Но би било добре, ако можете да развиете динозавр, като получите 2 от един вид едно и също ниво и ги обедините. Необходимо е да се увеличи компактността на местообитанията. Казвам това и за света на динозаврите. БЛАГОДАРЯ!! Надявам се да прочетете това, за да си осигурите по-добро бъдеще😃😃
Компанията прави тези игри толкова забавни, защото можете да отглеждате хибриди и много
Играта е страхотна, само че забива на всеки три минути. Супер ядосана
Спечелих предизвикателството Eunotosaurus и сега имам ниво 7 Eunoto Named Charcoal И в битка той е буквално НЕПОБЕДИМ!!!!! Между другото имам една молба....може би не позволявайте suuuuch stronge динозаври в предизвикателства с динозаври, защото....има 2 бебешки рибки динозаври и те са безсмъртни! Необходими са всичките 3 мои диноза, за да убия 1!! И това е на предизвикателството crico dino; - ; Просто искам да си взема крикозавър... моля, кажете ми какви динозавъри да използвам, ако не можете да направите бебешки динозавъри или силни динозавъри, деактивирани при предизвикателства!
Защо променихте играта Запазете старата версия.
тъй като бях на 8, бях изумен от тази игра, разработчиците свършиха наистина добра работа. моите братовчеди харесват тази игра също имам искане като играч. можете ли да направите онлайн версия и отборни битки и турнири, можете ли да добавите мултиплейър. и сега съм 11 благодаря ти😁😁😁
Пълен с реклами и примамва по-младата аудитория да ги гледа за всичко, например пъзелите и ключовете за сандъци, това е печелене на пари влизане в магазина за игри и вижте кой го е направил, подобно име
Върнете частта, в която вие* сте този, който атакува, те винаги използват грешен ход, което кара да се проваля
Наистина обичам тази игра, защото е толкова готина, но имам предложение да намалите обратното броене и лесно да получите скъпоценни камъни, така че ще го инсталирам отново, ако намалите обратното броене и лесно получите скъпоценни камъни
Най-добрият е, дори и да има две много реклами. Харесва ми, нещото кит е легенда
имат проблем в lvl 3 booooooooring
Харесвам природата
Jurassic Dino Water World Aventură hvl
Това е една от най-добрите подводни битки с динозаври със страхотна графика и хладни водни динозаври. Освен битката, нещото, което най-много обичам в тази игра, е, че можем да управляваме нашата собствена ферма за морски динозаври и също така да отглеждаме редки. Това е много пристрастяваща офлайн подводна игра. Заслужава 5 звезди ⭐⭐⭐⭐⭐, нищо по-малко от това. Ако искате да опитате тази игра, тогава съм сигурен, че тя ще ви забавлява за продължителен период от време.
Всичко е наред
Тайлър Адамс, прав си, защото преди си купувал слънцето е върху монети, а сега скъпоценни камъни! Мразя тази игра! Преди беше по-добре, когато трябваше да го купиш на монети! Когато бях на 5 години обичах тази игра, но сега..... GEMS! Така ли получавате пари? Никога не купувайте нищо в това приложение, то е гадно. Трябва да получи 0000000000000000000 от 9999999.
Забавна игра, но няма да се актуализира. Разработчикът не отговаря. 2 различни устройства няма да се актуализират. След като получите допълнителни пари, той става отрицателен и казва, че нямате никакви, въпреки че имате над s милиарда
Здравейте. Веднъж играх това приложение, толкова много се забавлявах, докато играта ми се забърка, че трябваше да го деинсталирам и да го инсталирам отново, сега ми беше скучно. Така че се върнах към тази игра по-късно и сега е ужасна. сега можете да развивате морските си създания само със скъпоценни камъни, а не с монети и за моя опит това е още по-скучно оригиналното беше по-забавно. Развих напълно моя сакопог, сега трябва да го развия със скъпоценни камъни и скъпоценните камъни са наистина трудни за получаване, не знам защо Вие, момчета, го променихте, но така беше по-добре.
ilove dino water world и shark world сигурно трябва да изтеглите dino battle и dino world и mobile legends mobile legends mlbb когато отворите mlbb трябва да отворите своя wfi, за да можете да играете mlbb и се уверете, че не сте изгубени и не се притеснявайте завинаги добре, благодаря ви всички😃😃😃😃😃😃🙂🙂🙂🙂🙂 чао : d bye bye 😁😜😜😜😝😊😊😁☺️😊😊😊😊😃😃😃🈲🈷️🈸🈸🈲🈷️⛔㊗️😝
добър е, но не го харесвам наистина, но графиката на играта всъщност е добра
Дадох 3 от 5, защото това беше любимата ми игра, докато не стигнаха до, ако не можеше да избираш атаките, но ако можеше да го направиш отново така, определено бих дал 5 звезди
1 половината е наред, другата е друга история.
Смразява много
МНОГО Е ПРИВЪСТЯВАЩА, когато за първи път започнах, беше ОК, след което след 2 минути бях пристрастен
Продължава да се срива
рекламите са досадни във всеки ъгъл. 0 звезди за тази игра!!!!!
Това ми вдъхна носталгия. ТАЗИ ИГРА МИ СПОМЕНИ ОТ МЕН ИГРАХ ТЕЗИ ИГРИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ