Post by melerinalhost on Mar 7, 2022 20:20:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DesignVille: Merge \u0026 Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DesignVille: Merge \u0026 Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključati primogeme ▞▞▞
▞▞▞ DesignVille: Merge \u0026 Design 2022 version ▞▞▞
Božićno izdanje je užasno! Nema raznolikosti u ciljevima koje daje. Generatori daju previše stvari koje vam ne trebaju i nedovoljno stvari koje vam trebaju! Igrajte 3 minute i gotovi ste! Nije zabavno!!
zabavna puzzle igra savršena za opuštanje
DesignVille: Merge & Design Teka-teki tcd
vrlo zamoran. nema načina da sačuvate svoj napredak. traje predugo, kao danima da se završi jedna narudžba ponekad. Morao sam početi ispočetka nekoliko puta jer ne mogu spremiti svoj napredak. popravi to i ja ću dobiti svoje zvijezde.
Ova igra je tako nevjerojatna da mi se sviđa, ali unatoč činjenici da se odbila otvoriti u mom telefonu, i dalje je dobra igra, ali molim vas da barem možete smanjiti veličinu igre, pretpostavljam da je zato što je igra preteška zato ne može se otvoriti u mom telefonu
Nov sam u ovoj igrici spajanja i iznenađen sam jer stvarno uživam u njoj. Iako je moj napredak malo spor jer moram čekati da se energija napuni, ali još uvijek nemam ništa protiv čekanja.Čestitke programerima, nastavite s dobrim radom 💞
Nije intenzivna niti interaktivna niti igra razgovora sa životinjama
Nije u mogućnosti dobiti komad za napredak
Дизайнвиль: Merge & Дизайн Головоломки ouig
Ova igra je dosadna. Moramo dugo čekati na postavljanje ili moramo potrošiti novac da bismo ubrzali proces. Zbogom.
Vrlo zarazna igra, laka i zabavna za igranje
Možete koristiti kredit ili dragulj za kupnju energije umjesto gotovine.
Prekrasna igra spajanja s puno posla. Ova mi se sviđa više od bilo koje druge igre spajanja koju sam igrao. Nastavi s dobrim radom.
Zaokuplja me
Bok momci Ova igra je jako zabavna. Ako uživate u spajanju, mislim da će vam se ova igra svidjeti. Definitivno preuzmite ovu igru, nećete požaliti
DesignVille: Merge & Design Teka-teki tcd
Cool
Žao mi je nemoj ovo shvatiti.
Sviđa mi se, samo tako nastavite
Obožavam ovu igru, ona vam daje više od tri mogućnosti za dizajn i neka vas stavite na mjesto po vašem izboru i možete biti u njoj barem sat vremena jer vam daje energiju i nagrade
stvarno mi se sviđa
Zabavna igra. Lagano i opuštajuće. Sjajan način da prođete vrijeme.
Sling Drift پرتحرک ufc
Zaista je zabavno. može vas natjerati da razmišljate o svojoj budućoj kući.Sjajna igra naučite kako ukrasiti intera dizajn
Obožavam ovu igru
Zbunjen sam oduševljenjem koje sam pronašao dok sam dodirivao fantaziju inventivnosti programera na prostranstvu ove svjetlosne mreže
Kako vratiti svoj napredak???
Dok sam igrao ovu igru i vidio male novčiće za plaćanje stvari u igri, razmišljao sam o sebi da se u stvarnosti osjećam kao siromašan. Bilo je u redu, ali me nije dovoljno inspiriralo. Ne znam što me je upravo natjeralo da se povučem iz toga. Meni je bilo tako & tako.
Igrao sam 3 dana za poseban događaj za Valentinovo, ali sam primijetio da moj nivo ne napreduje iako sam ispunio narudžbe sa srcima
Ova igra je OK, ali nažalost vrlo brzo vam ponestane energije.
aplikacija preuzeta da visi cijelo vrijeme
Vrlo zabavno
Od svih igara za spajanje i dizajn kuće, ovo je ono što sam tražio. Velika nadogradnja jednostavnih igara za spajanje ili dizajn kuće! Nadam se da ću moći puno igrati!
izaziva ovisnost
Super mi se sviđa
Zabavno je i umirujuće.. najvažnije je da je bilo jako lako skupiti stvari koje su vam potrebne za nastavak igre.. totalno se sviđa!🙌
Tako sjajna igra. Zaista uživam.
😴 dosadno
DesignVille: Merge & Design Παιχνίδια παζλ hzu