Post by melerinalhost on Mar 7, 2022 20:23:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Puzzle Wings: match 3 games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Puzzle Wings: match 3 games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab paljusid kõiki ▞▞▞
▞▞▞ Puzzle Wings: match 3 games 2022 version ▞▞▞
Liiga igav..
Siiani on see suurepärane mäng. Lõõgastav ja lõbus, ka värviline. Palju tegevust. Jätkake nende tulekut!
u okkkkkk
Suurepärane mäng .. see on hämmastav.. mulle meeldib seda mängu mängida ..nii meelelahutuslik .armastan mängida ja põnev. las mängida ja nautida ka..
Varajased päevad, kuid siiani suurepärane
Kõik mängus olevad kirjad peaksid olema selged ja kokkuvõtlikud, kuid see pole udune, peale selle on see ok
Ok, mulle meeldib mäng, see on lõbus🎶🎵
See mäng on alguses lihtne, see on mängus, mis mulle meeldib.
Äge mäng. Kõik selle juures on tipptasemel. Jah, sellel on reklaame, kuid see pole nii halb. Tegelikult on mäng seda väärt.
Väga hea aap 🇮🇳
Äge.... Spr graafika..... Oli nauditav... Armastan väga
Lõbutsedes, mäng meeldib, mänge ootan aina rohkem, sama mure on alati mängus alla kerivate reklaamidega, see selleks. Kuni selleni oli mäng nii hea ja lõbus
lõbus tasuta ja põnev mängida, väikeste lisadega
hea!
Puzzle Wings: match 3 games Puzzle pmm
Sain 3 🌟 või sa aitasid mind 😃😃Nüüd saan ma mängu jätkata 💞 Mul pole midagi selle vastu, kui pean selle nimel pingutama, kuni ma tean, et see on võimalik, äge! Vabandan, et nii ruttu valutab tagumik 😄Mulle meeldib graafika ja mahedad helid, see heli on üsna lõõgastav, mul on sensoorsed probleemid, nii et see on äge 😀👍. Minu OCD ei saa hakkama sellega, et ainult 2. lvl-ga 3 tärni ei saa 🤯🤯🥴🤪 see ajab mind hulluks ja see mäng on niiii armas 🤦🏼♀️.
Reklaamid tõusevad alati tasemele ja eeldavad, et inimesed ostavad tõuke. Desinstallige
Uskumatult lõbus mäng.
See on ok
Leia, et see on okei, kuid mõnikord igav
Õnnelik
Puzzle Wings: match 3 games Dėlionė uwrh
Põhiline matš 3 mäng. Armas ja värviline. Peamised probleemid: pärast mõnda aega mängimist läks graafika jänni ja sinna, kuhu konkreetne graafika peaks olema, tekkisid suured mustad kastid.Teiseks pole reklaamide vastu midagi, nii teenivad mängude loojad raha, kuid ma olen vastu mormoonide kuulutustele. Kahjuks desinstallitud.
Puusa puusa
Puzzle Wings: match 3 games Sestavljanke uzb
Kuidas teada saada oma lunastuskoodi
Lõbus ja super armas.
Väga armas ja lõõgastav mäng kõigile.
Siiani mulle mäng meeldib
Oota ja vaata ? Liiga vara öelda
Mulle meeldib, kui mängid kuningamängu, sa juba tead, et sulle meeldib see. Alati lõbusad ajad
Suurepärane 😊👌 aja tapja
Fantastiline ja põnev mäng
Super mäng 50 tase
Seda on tore mäng mängida, olen lõpetanud kõik tasemed
Okei
Kehv mäng
Nautisin mängu, kuid nüüd külmub, kui lava on jäänud 10 liigutust. Kui te selle parandate, oleks see suurepärane
Just hakkas mängima siiani see on lõbus.
Puzzle Wings: match 3 games Παιχνίδια παζλ ifwh
see on lõbus, kuid minu jaoks liiga lihtne
Kena rakendus...
Mäng sulgub mulle pidevalt
Mulle väga meeldib see mäng! Armastan armsat ja väga värvilist graafikat! Mul ei ole külmutamisega probleeme nagu teistel mängijatel... minu probleem on igapäevase booster boardiga. Kui ma lähen iga päev võimendusi võtma, on see alati 1. päeval, olen korra jõudnud 2. päevani ja sain oma preemiad kätte, aga kui ma läksin 3. päeval, siis oli see päev 1! Nvr on jõudnud 2. päevani! Mul on mõni päev vahele jäänud, nii et saan aru, et see läheb 1. päevaks. Mul on ka teisi mänge, millel on ka igapäevane boonus, ja ma saan kogu aeg, palun parandage🐥💕
See mäng on lõbus
Puzzle Wings: match 3 games Puzzle zcpu
Vinge
järgmine kord aitäh, tase 44 mängida
Grand Theft Auto: Vice City Arcade avec