Post by melerinalhost on Mar 7, 2022 20:26:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hoop Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hoop Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ számos primogémát kódol ▞▞▞
▞▞▞ Hoop Stars 2022 version ▞▞▞
Nagyon szórakoztató Hozzá kell adni egy funkciót, hogy megvásárolhassa a kihívásokat, miután mindent megvásárolt, ami megvásárolható
Ez a játék bámulatos, de 0-t akarok adni neki a bosszantó és ostoba, 100%-ban mesés és szörnyű (magyarázat), csak azt akartam látni, hogy a rossz vagy a jó kategóriába tartozik-e, mert nem hiszem, hogy az emberek tényleg ezt látják. ..😂
Nem javaslom ennek a játéknak a megvásárlását, mert túl sok hirdetés van benne, úgy látom, hogy pénzt kell keresni, de tessék, és ha erőt szeretne kapni, nézzen meg egy hirdetést az összes többi hirdetésen felül, és megtéveszti arra gondolva, hogy másokkal játszol, miközben valójában egyedül játszol
A játék nem rossz, eléggé addiktív, de hülye sok reklám van, néhány jó, pénzt kell keresniük, de ez minden 5 másodpercben tényleg kivesz a játékból
Nagyszerű játék, de azért tettem 4 csillagot, mert sok a hirdetés, de ez egy nagyszerű JÁTÉK!!!
Tetszik a játék meg minden, de ha sokáig játszod, akkor is verhetetlenné válnak a bitek, amikor megpróbálom
Ninja Arashi சாகசம் ryxe
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagyon szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Remek játék, de egy idő után ismétlődővé és unalmassá válik. De nagyszerű munka.
Nagyon szórakoztató, főleg ha unatkozik, és nincs mit csinálnia, remek alkalmazás, javaslom a letöltését
Nagyon szeretem ezt a játékot!
Ez egy csodálatos app, hogy csak lazítson, ha éppen elveszett, és Nmad egy másik játékban is olyan szórakoztató
Egyszerűen. A botok nagyon rosszak, és rendszeresen kapok olyan játékokat, ahol csak 1 pontot érnek. Nem jelent kihívást és unalmassá válik
A szórakoztató. Úgy érzem magam, mint egy kölyök, lol, amikor mindannyian azokkal a kézi játékokkal játszottunk, hogy a gyűrűket a fogasra húzzuk, de van egy problémám, hogy nem engedi megnézni a videót, hogy megduplázhassam a pontjaim, és több kulcsot kapjak. vagy nyisson ki egy ládát. Mindig nemet kell nyomnom, köszönöm, hogy csak játszhassak. :/ ez egy kicsit frusztráló, mert több skinem van, mint a 3 általános, ami ezen a szinten van
Hoop stars, az aktuális játék a Facebookon. A hirdetés szerint a játék nagyon szórakoztatónak tűnik, de csak egy nagyon egyszerű A.I-t találsz, amely "V" mintában megy. Nincs tényleges online játék. A játék nagyon szép és nagyon jól működik. Most itt az üzlet megszakítója számomra. A reklám mennyisége ebben a játékban teljesen nevetséges. Az addokat a verseny végén, a gem rush végén és a bónuszdobozok megnyitásakor kell elhelyezni. Tőlem biztos 3/10
Csodálatos játék! 2 csillagot adok, mert szívás, hogy MINDEN EGY KÖR után van egy hirdetés! Úgy értem, gyerünk. Legalább minden második kört megtehetne, ha nem minden döntő után.
Ez a játék szuper könnyű és szórakoztató. A hirdetések kissé idegesítőek lehetnek, de összességében nagyon jók.
Klassz volt a játék. Most töltöttem le, de szó szerint 4 ládám volt, de csak azt engedte meg, hogy a "nem köszönöm" gombra kattintsam. Becsapottnak érzem magam, mert az voltam. Ezért csak eltávolítom. nem ajánlanám
Jó Jó jó
Unalmas ugyanaz a dolog újra és újra, és nagyon könnyű, bárcsak online játszhatnék valódi emberek ellen
Hoop Stars Arkády elo
Oké, szóval ez a szó szoros értelmében a legegyszerűbb játék, amivel valaha játszottam, és szívem a játékokat. Eddig még egyszer sem veszítettem, és egy ideje megvan ez a játék. Alapvetően nem azt mondom, hogy ez egy rossz játék, hanem egy nagyszerű időgyilkos, de tényleg ez van.A játék egyáltalán nem jelent kihívást, és alapvetően ugyanaz a dolog újra és újra... szóval kicsit unalmassá és nagyon ismétlődővé válik.
Nagyon klassz. Nagyon sok időt töltök vele, de van három dolog, ami kezd bosszantani. Az egyik, először nem tudtam felfedni a hirdetéseket, és még mindig nem tudom, tudod, milyen béna érzés, hogy kimerültek a hirdetések, nem pedig maga a játék? Kettő, mert a hirdetések miatt nem ajánlom másoknak a játékot, és lefogadom, hogy sokan emiatt abbahagyták a játékot. Egyszerűen kimerítenek. Három, a támogatás hiánya miatt rajtam kívül szó szerint öt ember van, aki valóban játszik
Ez egy nagyszerű játék! Erősen addiktív. Az egyetlen rossz, amit elmondhatok róla, hogy nem lehet szembeszállni egy valódi személlyel.
Rendben van. Bárcsak vásárolhatna több karikát a drágakövekkel. Vagy vásároljon különböző golyókat a drágakövekkel. Kár, hogy megvannak ezek a drágakövek, és semmi közöm hozzájuk.
Remek játék volt egy darabig. Néhány óra elteltével nem töltötte be a menüt. Megragadna egy élénkzöld képernyőn, amelyen az alkalmazás készítőinek neve szerepel. Kérjük, mielőbb javítsa ki.
Ez a játék eleinte nagyon szórakoztató volt, de egy idő után már nem annyira. Az első napon, amikor megkapod ezt a játékot, igazán szórakoztató, és szinte minden kört megnyersz. De ezt követően a számítógépek kezdenek egyre nehezebben legyőzni, sőt lehetetlenné válik. Igen, ezek ellened induló számítógépek, és szeretném, ha valódi emberekkel versenyezhetnél. Ha valaki (számítógép) ellen játszol, az mindig ugyanaz. Nyersz. az első "személy", akivel szembeszállsz, és ez egy szelet torta. De amikor eljutsz a második körbe, lehetetlen
Maga a játék nagyon szórakoztató és nagyszerű koncepció, de az esetek 80 százalékában csak nem átugorható hirdetéseket nézek, szóval ha szereted a hirdetéseket, akkor hajrá, de ha igazi játékot szeretnél, ne vedd meg és pazarold az idődet. .
Egyszerű, szórakoztató és igazán addiktív. Szép folyékony mozgás és bőven van mit dolgozni.
Vagy tedd állíthatóvá az I.A ellenfél nehézségi fokát, vagy engedd meg a játékosoknak a többi játékossal szembeni küzdelmet. Örömtelenné válik, miután megállás nélkül nyerünk. A játék addiktív, de az egyetlen módja annak, hogy szórakozást szerezzek belőle, ha hagyom, hogy a számítógép körülbelül 5 pontot kapjon.
Még nem veszítettem el játékot! Körülbelül 100 meccset is játszottam másokkal valós időben. Ha lenne rá lehetőség, megvenném a hirdetések nélkülit... Bc MINDEN JÁTÉK UTÁN HIRDETÉSEK VANNAK ÉS AZ NAGYON bosszantó!!!
Rendben van... Grafikailag nem a legjobb, de ez nem nagy ügy. A bosszantó az, hogy a számítógépek mennyire ismétlődnek, és mennyi a hozzáadott összeg
Állandóan összeomlik... és egy kicsit több umphhh kell, hogy bekerüljek a legjobb játékaim közé, bár eleinte élveztem... ajánlom, ha valami megváltozik és javít
A játék nagyon szép, de túl sok hirdetés van minden kör után, akkor egy hirdetést kell látnia, ami nagyon unalmassá teszi, és elveszítjük az érdeklődésünket a hirdetések miatt. Ha a hirdetéseket eltávolítják, azt hiszem, legalább 4 csillagot adok rá...
Hoop Stars Arkade qbpn
👍👍👍
Nagyon jó játék, szeretem, mert ingyenes és szórakoztató. Alapvetően csak megpróbálja átvinni a karikát a labdán.
Hoop Stars Arked iyb
Nagyon szórakoztató, AMIKOR JÁTSZON! WAAAYYYY túl sok hirdetés van. Minden idő után nyerek, van és hozzáadom, és alig kell időm a győzelemhez, így az alkalmazásban töltött időm nagy részét a hozzáadások nézésével töltöm. Annyira utálom, és jobb értékelést kapsz, ha csökkented a hozzáadások számát. De egyelőre törlöm az alkalmazást.
teljesen tetszett a játék! nem is bánta a hirdetéseket. Számomra az ütött meg, hogy alapvetően lehetetlen minden egyes kinyitható elemet feloldani, mert annak az esélye, hogy azzal az elemmel kinyit egy ládát, statisztikailag olyan alacsony, hogy meg kell néznie egy hirdetést, hogy extra kulcsokat kapjon. Mindig is az a fajta ember voltam, aki azt hiszi, hogy egy hirdetést azért nézni, hogy valami extra dolgot csináljon, az csalás, így soha nem fogom megszerezni azokat a kinyitható eszközöket.
Hoop Stars Trò chơi điện tử myaf
Szórakoztató, de egyszerű, még SOHA nem veszítettem el játékot! Néha egyáltalán nem próbálkozom, és szó szerint még mindig NYEREM! De összességében nagyon szórakoztató.
A Gem rush egy átverés. Ha meghaladja a 80-at, akkor nem engedi megtenni az 5-szörös bónuszt. A.I. buta. Soha nem veszített el játékot. 5 másodperc alatt vége. 10-hez érek, és utána trollkodok a másik gyűrűvel.
Nagyon szeretem ezt a játékot, szeretem, ahogy más játékosokkal kell versenyezni, és nagyon klassz, és szeretem, ahogy testreszabhatod a karikákat és a labdát! Öt csillag!!
Ez egyike azoknak a játékoknak, amelyekért fizetnék egy hirdetésmentes élményért. Szórakoztató, élvezetes, szeretnék játszani, hogy aranyos skineket szerezzek. Nem akarok 43 másodperces hirdetést minden második szinten, amikor a leghosszabb meccs számomra 20 másodperc volt. Ez szó szerint minden percben egy hirdetés, ha hirdetés nélkül mehetnék, akkor 5 csillag lenne.
Ez egy jó játék, de miután egy nap játszottam vele, azt tapasztaltam, hogy elég könnyű volt, ezért megkérdezem, hogy nehezíthetnéd egy kicsit, de ettől eltekintve ez egy jó játék
Annyira szórakoztató! Minden nap játszom ezzel. Annyira addiktív. Nincs sok kiegészítés. én letölteném.
Tetszik a játék. Azonban minél tovább játszom, annál több probléma van vele. Sokáig azt hittem, hogy a karikának egészen az egyik vagy a másik oldalra kell pattannia, mielőtt a másik irányba indulna. Aztán egyszer csak tudtam irányítani az irányt. Furcsának tartottam, hogy félúton megváltozott. Most automatikusan 5 pontra ugrik, amikor először áthurcolom a labdát, és ez tönkretette a játékot. Nyilvánvaló okokból már nem szórakoztató. Megpróbálom az eltávolítást és remélem megoldódik